Stage Talent Management

Human Resources Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Vanaf Augustus/September zijn we op zoek naar iemand die ons kan versterken in ons Talent Management team.

Als stagiair werk je mee aan het vertalen, ontwikkelen en implementeren van leertrajecten en -oplossingen (blended, face to face & digitaal). Onderwerpen waar je mee aan de slag gaat zijn Onboarding, Engagement en het verder ontwikkelen van het JDE learning aanbod.

Als stagiair Learning & Development ga jij je bezighouden met:

  • Je werkt mee aan de ontwikkeling en uitrol van tools, materialen en communicatie met betrekking tot Learning & Development, Performance Management, Talent Management en Engagement;
  • Je organiseert en faciliteert ons onboarding programma, communiceert hierover met de verschillende stakeholders en draagt zorg voor de administratieve vastlegging van onze nieuwe medewerkers;
  • Je plant diverse trainingen, communiceert hierover met de verschillende stakeholders en draagt zorg voor de administratieve vastlegging;
  • Je beheert de Learning & Development mailbox en je draait hierin dus volledig mee met de afdeling. 

 

Waar kom je te werken?

Als stagiaire Talent Management werk je in het enthousiaste Talent Management team binnen Human Resources. Het team bestaat uit de Learning & Development Manager  en een Talent development Specialist. Je stagebegeleider is de Learning & Development manager Eva de Boer.

De afdeling Talent Management NL richt zich op de ontwikkeling, performance en engagement van medewerkers van JDE NL (Retail, Professional en onze fabrieken in Joure en Utrecht). We zijn inhoudelijk expert op het gebied van Performance Development, Succession Planning, Learning & Development en Culture & Engagement en ondersteunen en adviseren HR Business partners en Management hierbij. We ontwikkelen en implementeren impactvolle leeroplossingen en veranderinterventies om continue ontwikkeling van medewerkers binnen de NL organisatie te bevorderen en een lerende cultuur te waarborgen. We coördineren de onboarding van nieuwe medewerkers, de Performance Development en Talent Review cyclus en het medewerkers Engagement onderzoek. Binnen het JDE HR team is veel ruimte voor ondernemerschap om je impact in je werk te kunnen vergroten.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.


Voor de stage Talent Management, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • HBO/ WO student die een opleiding volgt op het gebied van HR of Opleidingskunde/ Onderwijskunde/ HRD/ Psychologie;
  • affiniteit met digital learning en learningsystemen;
  • een organisatietalent en affiniteit met het plannen en organiseren van learning events en administratieve werkzaamheden;
  • interesse in ontwikkeling van mensen en relevante Learning & Development onderwerpen;
  • energiek, initiatiefrijk en zelfstandig en daarnaast gestructureerd en analytisch.
  • op zoek naar een meewerkstage voor minimaal 5 maanden en minimaal 4 dagen per week;

 

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding en een verantwoordelijke rol in het team. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling.

Per augustus/september zijn we op zoek naar iemand die ons wil versterken op de afdeling Learning & Development.

 DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

 Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Eva de Boer, Manager Learning and Development, en Guus Peters, Talent Acquisition Intern. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Eva de Boer, bereikbaar op 06 25 77 56 64. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

 

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!